Kontinentálny šelf: vedecká skutočnosť verzus právna fikcia - Harakaľová, Dorota, 1989-
Vývoj právneho inštitútu kontinentálneho šelfu. Vedecký kontinentálny šelf. Právny kontinentálny šelf: aktuálna úprava UNCLOS. Komisia pre hranice kontinentálneho šelfu.