Basics of Macroeconomics - Maierová, Eva, 1965-
Predstavenie kľúčových otázok v makroekonómii. Rozdelenie ekonomiky na rôzne sektory, vysvetlenie fungovania obchodných cyklov a ich príčin. Možnosti ovplyvňovania ekonomiky vládou pomocou rôznych nástrojov fiškálnej politiky spolu s menovou politikou centrálnych bánk.