Managing the Business Organisation - Hrdličková, Zuzana
Rozlíšenie medzi manažmentom a vedením (vodcovstvom), definovanie hlavných funkcií manažmentu. Prehľad o štruktúre organizácie, právnych formách malého podniku, manažmentu ľudských zdrojov a procesoch pri výbere nových zamestnancov. Rôzne štýly vedenia a motivačné teórie pre spoločnosť.