Neuromarketing a aromachológia v zdravotnej a sociálnej praxi - Lieskovská, Vanda, 1961-
Vymedzenie pojmov neuromarketing a aromachológia, fyziologická výstavba mozgu. Základné princípy fungovania mozgu a emócií. Neuromarketing, jeho vznik a etablovanie v marketingovej teórií. Aromachológia a jej uplatnenie v praxi.