Marketingová komunikácia a adolescenti - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Súčasné trendy v marketingovej komunikácii s akcentom na cieľové publikum a charakteristiku dospievajúcej mládeže. Aktuálne trendy v marketingovej komunikácii, priblíženie influencer marketingu. Dospievajúci a sociálne siete v číslach.