Krizis v jevrozone: primer Grecii - Brocková, Katarína, 1976-
Výskumy a publikácie týkajúce sa menovej únie. Objektívne faktory dlhovej krízy v Grécku. Opatrenia gréckej vlády. Vzťah gréckeho obyvateľstva k dlhovej krízovej situácii. Medzinárodná finančná pomoc.