<The> Impact of the Price Index Formula on the Consumer Price Index Measurement - Białek, Jacek
Index spotrebiteľských cien je spoločnou mierou inflácie. Určuje sa pomocou Laspeyresovho indexu. Posúdenie vplyvu výberu vzorca cenového indexu na meranie indexu spotrebiteľských cien. Rozdiely medzi známymi vzorcami indexov.