Religijňij faktor u miždunarodňich vidnosinach - Palinčak, M. M.
Úloha náboženského faktora v medzinárodných vzťahoch. Charakteristiky vplyvu cirkvi a náboženstva na politiku a vzťahy krajín v rôznych častiach sveta. Návrat náboženstva ku globálnej politike. Moslimský faktor v medzinárodných vzťahoch a ďalšie.