Finančné zdroje rodinných podnikov - Jakubová, Zuzana, 1994-
Problematika financovania malých a stredných podnikov, kam môžeme zaradiť aj rodinné podniky je stále aktuálnou otázkou, ktorá je predmetom riešenia politík Európskej únie, jej inštitúcií a je ďalej distribuovaná na úroveň jednotlivých štátov. Definícia rodinného podniku a podnikania. Finančná štruktúra a zdroje financovania rodinných podikov -interné a externé zdroje. Problém agentstva v rodinných podnikoch. Analýza štátnej pomoci. Ďalšie formy alternatívnych zdrojov financovania.