Employment od Disadvanteged Applicants - Bukovová, Sylvia, 1959-
Znevýhodnení uchádzači o zamestnanie a opatrenia na podporu ich zamestnania. Tranzitné pracovisko, chránené pracovisko a pod. Znevýhodnený uchádzač podľa zákona o službách zamestnanosti. Podpora zamestnávania rizikových kategórií a občanov so zdravotným postihnutím na Slovensku. Chránená práca a chránené dielne.