<The> Application of Social Innovation of Employee Character − Stabilization Factor of Human Capital in Enterprises of SR - Dubcová, Gabriela, 1968-
Analýza aplikácie sociálnych inovácií orientovaných na dočasne znevýhodnených zamestnancov ako faktor stabilizácie ľudského kapitálu vo vybranom podniku v SR. Hodnotenie komplexnosti manažmentu a ekonomiky sociálnych inovácií zamestnaneckého charakteru, špeciálne zameraných na dočasne znevýhodnených zamestnancov za účelom stabilizácie ľudského kapitálu v tomto podniku.