Selected Problems of Human Capital Management - Rybárová, Daniela, 1967-
Význam ľudského kapitálu. Riadenie ľudského kapitálu. Hlavné nedostatky riadenia ľudského kapitálu. Minimalizácia rizík spojených s ľudským kapitálom a maximalizácia výnosov. Vývoj produkcie na zamestnanca.