Nové trendy v transferovom oceňovaní - Lénártová, Gizela
Skúmanie systému transferového oceňovania vo vybraných krajinách vo svete a v podmienkach SR so zameraním na súčasný stav a problémy jeho uplatňovania. Hlavné vývojové tendencie transferového oceňovania v medzinárodnom a domácom ekonomickom prostredí. Analýza porovnateľnosti na základe platnej legislatívy. Posúdenie štruktúry, typov dokumentácie a metód transferového oceňovania. Opatrenia predchádzajúce oceňovaniu (OPO). Formulácia hlavných trendov transferového oceňovania vo svete, na základe súčasného stavu a problémov v daňovej praxi a možnosti riešenia hlavných problémov v budúcnosti.