Competences and Scope of the Public Health Authority in the Slovak Republic on the Public Health Protection, Support and Development Section - Hrušovská, Dana, 1964-
Relevantná legislatíva a pravidlá ochrany spotrebiteľa v rámci pôsobnosti Úradu verejného zdravotníctva. Oblasti, ktoré v rámci svojej pôsobnosti zabezpečuje. Politika EÚ v oblasti bezpečnosti potravín. Aktuálna legislatíva v oblasti hygieny výživy a bezpečnosti potravín v SR.