Current Level of Ethical Self-regulation of Advertising in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Systém regulácie reklamy v podmienkach SR a jej právny systém. Systém etickej samoregulácie reklamy na Slovensku, jej vývoj. Trendy v oblasti samoregulácie reklám. Problémové sektory v tejto oblasti.