Significance and Role of Selected Control Authorities from Aspects of the Consumer Protection - Kissová, Jana, 1979-
Vybrané kontrolné orgány dôležité v oblasti ochrany spotrebiteľa. Ich význam, oblasť, náplň práce, legislatíva či náhľad na podnety, ktoré rieši resp. má v kompetencii riešiť v oblasti ochrany spotrebiteľa.