<The> EU Award of the Product Security for the Year 2019 - Dubcová, Gabriela, 1968-
Ceny EÚ za bezpečnosť výrobkov 2019 (predaj online, výrobky určené na starostlivosť o dieťa). Faktory a metódy spotrebiteľského správania.