Outsourcing ekonomických činností v kontexte svetovej globalizácie - Meluchová, Jitka, 1965-
Centrá zdieľaných služieb na Slovensku. Efekty z outsourcingu ekonomických činností. Vývojová fáza využitia outsourcingu ekonomických činností. Druhy outsourcingu. Prínosy a riziká outsourcingu ekonomických činností. Analýza spracovania dokumentov v nadnárodnej spoločnosti.