Firmy často podceňujú poistenie pohľadávok - Gašparík, Marek
Platobné zlyhanie odberateľa ako vážny problém najmä pre malé a stredné podniky. Dôležitosť monitorovania finančnej kondície odberateľa. Poistenie pohľadávok.