Development of Regions through Financial Health of SPA Facilities - Lukáč, Jozef, 1991-
Zhodnotenie finančného zdravia vybraných kúpeľných zariadení na Slovensku. Porovnanie finančného zdravia ostatných kúpeľných zariadení. Určenie rozdielov vo finančnej výkonnosti kúpeľných zariadení a navrhnutie odporúčaní a opatrení. Analýza finančného zdravia vybraných kúpeľných zariadení na Slovensku. Využitie metód finančnej analýzy a ich následné vyhodnotenie. Opatrenia a návrhy pre analyzované kúpeľné zariadenia.