Behaviorálny aspekt výberu enviromentálych daní - Vavrová, Katarína, 1960-
Stav behaviorálneho prístupu vo vzťahu k enviromentálnym daniam. Enviromentálne dane, emisné povolenia a nástroje enviromentálnej politiky. Enviromentálne fondy. Behaviorálne aspekty výberu daní. Enviromentálne dane a dobrovoľné behaviorálne nástroje. Výsledky výberu enviromentálnych daní na území Slovenskej republiky a v Európskej únií.