Aktuálne otázky priemyselného vlastníctva v Slovenskej republike - Kropaj, Marián, 1983-
Dôležitosť priemyselného vlastníctva pre podnikanie a obchod. Prijaté zmeny v oblasti priemyselného vlastníctva. Zmeny vo Vyhláške Úradu priemyselného vlastníctva č. 567/2009 o ochranných známkach. Novinky v legislatíve od 14. 1. 2019 a možný dopad na širšie sociálno-ekonomické prostredie.