Vybrané faktory zvyšovania výkonu žiakov vo vyučovacom procese - Orbánová, Darina
Motivácia vo vyučovacom procese. Prístup učiteľov k motivácii žiakov. Využívanie aktivizujúcich vyučovacích metód vo vyučovacom procese.