Kombinované vzdelávanie - Némethová, Ildikó, 1974-
Možnosti použitia informačných technológii vo výučbe - kombinované vzdelávanie. Popis faktorov, ktoré ovlyvňujú použitie kombinovaného vzdelávania. Typy aplikácií a nástrojov.