Implementácia manažmentu znalostí ako faktora zvýšenia konkurencieschopnosti slovenských inštitúcií vyššieho vzdelávania - Hlavatý, Ivan, 1978-
Zameranie sa na identifikáciu hlavných prekážok implementácie manažmentu znalostí na slovenských vysokých školách, a taktiež či sú rôzne kategórie vysokých škôl – verejné, súkromné a štátne, ovplyvňované rovnakými prekážkami. Bariéry zavádzania manažmentu znalostí.