Companies' Social Media Presence in Marketing Realization - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Analýza prítomnosti spoločností v online prostredí a porovnanie situácie v krajinách EÚ vo vzťahu k významu uznávania a prijímania značiek prostredníctvom sociálnych médií. Viditeľnosť na internete ako rozhodujúca podmienka úspechu na trhu.