Strategy and Strategic Management in Business Development - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Stratégia a strategické riadenie ako dôležité podmienkay a predpoklady úspešného a dlhodobého rozvoja podnikov a organizácií. Stratégia je predpokladom rozvoja a rastu konkurenčnej sily organizácií všetkého druhu. Postavenie tohto dôležitého strategického nástroja prostredníctvom analýzy zásad v procese zlepšovania riadenia stratégie.