Computer Networks and Their Internet Connections with Various Systems - Potoma, Radoslav, 1992-
Druhy počítačov v sieti. Základné časti siete. Základné druhy počítačových sietí. Rozdelenie sietí podľa typov pripojených počítačov. Rozdelenie sietí podľa rozlohy. Uloženie údajov v sieti. Topológia siete. Hardvér siete. Spôsob spájania počítačov v sieti. Spojovacie vedenie. Aktívne prvky sietí.