Assessment of the Business Environment Quality in a Slovakia - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Členstvo Slovenska v Európskej únii, ktoré prinieslo spoločnostiam výhody a príležitosti, ale tiež zvýšilo konkurenciu. Konkurenčné prostredie v súčasnosti charakterizované prostredím, v ktorom naši podnikatelia nemajú porovnateľný prístup k finančným zdrojom na ich rozvoj v porovnaní s inými krajinami. Špecializované výrobky s postupnou možnosťou diverzifikácie výroby.