Facebook Explore Feed: Perception and Consequences of the Experiment - Kuchta, Martin, 1990-
Identifikácia a sumarizácia spätnej väzby na Facebook Explore Feed. Zhodnotenie dôsledkov podobných testov na globálne firmy. Závery na základe prieskumu.