Human Rights of Trans People in Slovakia - Magurová, Zuzana
Ľudské práva trans ľudí a ich ochrana. Globálny systém ochrany ľudských práv trans ľudí. Európsky systém ochrany ľudských práv trans ľudí. Ochrana práv trans ľudí na Slovensku.