Ekonomicko-dendrologická analýza zakorenených náletových drevín na odkalisku TPZ Vojany - Bosák, Martin, 1967-
Porasty rýchlorastúcich drevín ako vhodná náhrada za fosílne palivá. Analýza náletových drevín na odkalisku TPZ Vojany. Produkcia analyzovaných náletových drevín na odkalisku. Využitie drevín vo forme biomasy na spoluspaľovanie s uhlím.