Comparison of Appraisal Approaches of Organizations in the Czech Republic and the Slovak Republic through the National Quality Award Framework - Using EFQM Model - Zorkóciová, Otília, 1954-
Poukázanie na neustále zvyšovanie dôležitosti dosahovania podnikateľskej excelentnosti pre konkurencieschopnosť podniku na medzinárodných trhoch. Analýza možnosti dosiahnutia tohto cieľa prostredníctvom modelu EFQM ako štartovacieho bodu pre získanie medzinárodných ocenení.