Systém nakladania s komunálnym odpadom v obci Těšany - Harbuľák, Dušan
Problematika nakladania s komunálnym odpadom v obci Těšany, ktorá sa nachádza na území Českej republiky v okres Brno-venkov. V tejto obci pri evidencii odpadov využívajúci SMART technológie na evidenciu vytriedených a vyprodukovaných komunálnych odpadov. Tento nový motivačný systém bol v obci zavedený od roku 2016 pričom jeho výsledkom bolo zvýšenie množstva vytriedeného komunálneho odpadu, ako aj nižšia produkcia komunálneho odpadu v domácnostiach.