Interkultúrne pôsobenie v obchodnom prostredí - Helmová, Milena, 1954-
Kultúrne a komunikačné schopnosti a zručnosti ako dôležitý predpoklad úspešnej podnikateľskej činnosti. Komunikácia - najdôležitejšia forma sociálnej interakcie, a preto má pri stretávaní kultúr zásadný význam. Kultúrna diverzita a jej vplyv na rokovanie. Interkultúrny tréning.