Uplatnenie nákladov v účtovnej jednotke účtujúcej v sústave podvojného účtovníctva - Kudlová, Zuzana, 1986-
Analýza a vyhodnotenie daňovo uznateľných nákladov účtovných jednotiek a zároveň detailnejšie rozobratie jednotlivých účtovných nákladov vyskytujúcich sa v účtovníctve podnikateľských subjektov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva.