International Comparison of Slovak Republic in Research and Development - Šefčíková, Denisa
Medzinárodné porovnanie SR a EÚ vo vybraných ukazovateľoch vývoja a výskumu. Vývoj vybraných ukazovateľov výstupov vývoja a výskumu v období rokov 2007 - 2016 pre SR a EÚ.