SWOT analýza základného príjmu vo svete a jeho výška na Slovensku - Michňová, Mária, 1996-
Základný príjem a jeho definícia. Dôležitosť pre obyvateľov danej krajiny. Jeho úloha v ekonomike. Poukázanie na výšku základného príjmu, ktorú by respondenti prijali, v rozdelení podľa veku, vzdelania a aktuálnej situácie v rámci dotazníkovej analýzy.