Využitie metód finančnej analýzy v súdnom znalectve - Lukáč, Jozef, 1991-
Stanovenie hodnoty majetku v kontexte finančnej analýzy. Základné metódy a postupy stanovenia všeobecnej hodnoty podniku. Finančná analýza v kontexte súdneho znalectva. Vzorový znalecký posudok s obsahovou náplňou finančnej analýzy - jeho základné náležitosti.