Nakladanie s odpadmi - Fecák, Pavol
Zameranie na odpadové hospodárstvo. Zhodnotenie vývoja zhodnocovania odpadov z pohľadu Slovenskej republiky a taktiež mesta Michalovce. Ciele Slovenska s odpadovým hospodárstvom. Analýza systému recyklácie a zhodnocovania komunálnych a triedených odpadov v meste Michalovce. Priblíženie informačného systému v oblasti odpadov pre svojich občanov o recyklácii a ukladaní odpadov na skládku.