Zhodnocovanie odpadu - Kaľuha, Pavol, 1998-
Poukázanie na dôležitosť recyklovania a zhodnocovania odpadov v Slovenskej republike a zahraničí. Navrhnutie možného riešenia pre zníženie produkcie odpadu v domácnostiach.