<Die> Stärksten Einflussfaktoren des Englischen auf die deutsche Sprache - Seresová, Katarína, 1967-
Problematika vybraných ovplyvňujúcich faktorov anglického jazyka na nemecký jazyk (lingvistické, historické a kultúrne faktory). Vysvetlenie týchto faktorov a ich vplyvu na zmeny v nemeckom jazyku.