<The> Supply Chain Management and Current Trends - Horváthová, Miroslava
Prehľad literatúry o dodávateľskom reťazci a riadení dodávateľského reťazca. Prezentácia aktuálnych trendov v tejto oblasti. "Štíhle riadenie".