Farby vo vzťahu ku kultúre v slovenčine a v španielčine - Spišiaková, Mária, 1973-
Farby a pomenovania. Použitie farieb a s tým spojené charakteristiky - motivovanosť, ustálenosť, expresívnosť, derivatívnosť. Kulturémy. Analýza spojení, výrazov, kolokácií, zvratov s pomenovaním bielej a čiernej farby v slovenčine a španielčine.