Multilingvizmus – cieľ, ale aj jedna z metód vyučovania druhého cudzieho jazyka - Šukolová, Lucia, 1984-
Metódy vyučovania cudzieho jazyka – historický prehľad. Označovanie jazykov v kontexte vyučovania viacerých cudzích jazykov. Multilingvizmus ako jeden z cieľov vyučovania cudzích jazykov.