Ekonomické zhodnotenie systému nakladania s odpadmi - Bosák, Martin, 1967-
Ekonomické zhodnotenie systému nakladania s odpadom v riešenej oblasti. Množstvo vyprodukovaného komunálneho odpadu. Návrh riešenia deficitu odpadového hospodárstva obcí.