Riadenie nákladov v podniku - Meheš, Marek
Problematika riadenia nákladov, predpoklady znižovania nákladov v podniku. Pojem náklady z troch základných hľadísk – z pohľadu finančného účtovníctva, z daňového hľadiska a z pohľadu vnútropodnikového účtovníctva. Analýzy, ktoré je potrebné vykonať pred plánovaným znižovaním nákladov v akomkoľvek podniku.