Vplyv vybraných faktorov na finančnú štruktúru podniku - Turisová, Renáta
Skúmanie vplyvu vybraných faktorov na finančnú štruktúru zvoleného podniku za obdobie rokov 2015 až 2018. Riadenie finančnej štruktúry ako relevantné pre podnik, pretože ovplyvňuje dynamiku jeho rozvoja. Finančná štruktúra ako štruktúra všetkých finančných zdrojov kryjúcich celý majetok podniku.