Hodnotenie slovenských vysokých škôl - Szaryszová, Petra, 1984-
Analýza súčasných výsledkov nezávislého hodnotenia slovenských vysokých škôl so zameraním na ekonomické fakulty a zhodnotenie umiestnenia fakúlt Ekonomickej univerzity v Bratislave, a to najmä na východnom Slovensku pôsobiacej a rozvíjajúcej sa Podnikovohospodárskej fakulty so sídlom v Košiciach.