Prepojenie školy a praxe na PHF EU Košice exkurziami - Mizla, Martin, 1955-
Možnosti prepojenia teoretickej a praktickej prípravy študentov formou exkurzií ako jednu z možností rýchlejšieho naštartovania absolventov pre praktickú činnosť po ukončení vysokoškolského vzdelávania. Využitie exkurzií v predmete Projektový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave, Podnikovohospodárskej fakulte so sídlom v Košiciach.